top of page

De Vibrion Veer wordt door geheel Nederland geleverd, van Maastricht tot Delfzijl, bij de betere schoenenzaak. Wij houden elke 10 tot 12 weken spreekdagen bij de aangesloten winkeliers. Op deze dag komt een van onze voetkundigen langs om de Vibrion Veer te demonstreren.

Er zal eerst een blauwdruk van uw voet gemaakt worden, deze wordt geanalyseerd en aan de hand daarvan gaat de voetdeskundige u in heldere taal uitleggen wat er aan de hand is. Ook zal hij u vertellen wat de Vibrion Veer voor uw klachten betekenen kan. Dit consult duurt ongeveer 15 minuten en is geheel kosteloos en vrijblijvend.

De levertijd van de steunzolen is ongeveer 5 weken. Ze worden namelijk niet in Nederland vervaardigd, maar in Duitsland.


Na ongeveer 5 weken zijn uw steunzolen gereed en kunt u uw steunzolen af halen. De eerste periode moet u voorzichtig opbouwen, gezien de voet en het lichaam in een andere stand komen te staan.

Na een inloopperiode van ongeveer 3 weken zult u de steunzolen de gehele dag kunnen dragen.


Bij de uitlevering ontvangt u een officieële factuur, deze kunt u gebruiken om uw steunzolenn te declareren bij uw zorgverzekeraar.

(Wij kunnen niet garanderen dat alle zorgverzekeraars vergoeden).


Mochten er na verloop van tijd nog klachten zijn dan willen wij u graag terugzien op een van onze spreekdagen.


Graag wel even op afspraak bij de betreffende winkelier en neemt u dan ook uw blauwdruk mee.

bottom of page